Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър бТВНапълно възможно е вотът на недоверие

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВНапълно възможно е вотът на недоверие
Коментари Харесай

Антон Кутев: По-вероятно е вотът на недоверие утре да не мине

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

Напълно допустимо е вотът на съмнение в държавното управление на следващия ден да не мине, макар че в тази обстановка не съм доста сигурен. Но по-вероятно е да не мине. Това обаче не изчерпва вота на съмнение. Вотът на съмнение съществува като алтернатива не, с цел да събаря държавни управления, а с цел да посочва проблемите и да демонстрира, че има рецесия и да се търсят способи за нейното решение. Това разяснява в ефира на бТВ Антон Кутев. 

Не съм сигурен, че днешния спор в Народното събрание докара до нещо позитивно във връзка с това по какъв начин се излиза от тази рецесия. Имах възприятието през днешния ден, че живеем в разнообразни светове. ГЕРБ споделиха, че всичко ни е наред, корупция няма, добре си е страната, пенсии, заплати - всичко върми. Хората извън крещяха - вие сте нелепи, изчезвайте оттова. Това са два свята и както споделя поета - единият от тях е непотребен, разяснява депутатът. 

Виждаме необикновено недоумение, което може би е обикновено - всяка власт не помни къде се намира, добави той.

Нашият избор на съмнение е несъмнено поради корупция. Това е втори подобен избор. Конкретните учредения са безчет, за което няма никакво подозрение. Неслучайно в центъра на всичко това попада и основния прокурор. Големият проблем не е в това, че някой е снимал премиера по какъв начин спи с пачки и револвери. Големият проблем е в това, че министър председателят по никакъв ночин не изиска това да се проверява, тъй като в случай че тези фотоси са подправени, за какво да не се проверява. А също така съвсем всеки българин е сигурен, че това е по този начин. Дори това да е фалшив, българите са толкоз уверени, че този човек си спи с револвер и пачки до възглавницата, че просто всеки го приема за истина, уточни Кутев. 

Няма българин, който да не е уверен, че корупцията съществува навръх най-високите етажи на властта и тя е персонализирана, разяснява той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР